В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление margo-march 2 месяцев, 1 неделя назад.
Вы должны авторизироваться для ответа в этой теме.
Главная › Форумы › Форум › Новостройки Киевская область › ЖК «Вишнева оселя» по вул. Дружби, 1
В этой теме 1 ответ, 2 участника, последнее обновление margo-march 2 месяцев, 1 неделя назад.
Доброго дня! Мене звати Панчишин Катерина. Я інвестувала у новобудову ЖК «Вишнева оселя» вкінці 2013 року, зокрема, у будинок № 1 по вул. Дружби, 1. На той час, вже був збудований цокольний поверх і частина 1-го поверху. Я вже давно знала про ЖК «Вишнева оселя» і знала, що сам забудовник дуже добросовісний, оскільки моя подруга ще за 2 роки до того також купила житло в цього ж забудовника і була дуже задоволена своєю покупкою. Тому, коли в мене постало питання про вибір куди саме інвестувати, то я без вагань обрала саме ЖК «Вишнева оселя». На даний час, я вже більше місяця живу у своїй квартирі і дуже задоволена, що не прогадала з покупкою. Оскільки, за весь період будівництва в мене ніколи не виникало питань до забудовника. Він виконав всі умови своїх зобов’язань перед інвесторами, зокрема, переді мною.
Я дуже рада, що купила житло саме у ЖК «Вишнева оселя» з різних причин: зокрема, добросовісний забудовник, відкритий для своїх покупців та інвесторів, всі документи відповідають чинному законодавству, всі будівельні норми дотримуються, у будівництві використовуються новітні технології, сам колектив – дуже дружній і доброзичливий, допомагає всім покупцям та інвесторам у вирішенні різних питань. Крім того, хочу побажати всім майбутнім покупцям та інвесторам не вагатись і купувати житло саме тут.
и почем нынче кв метр?
Вы должны авторизироваться для ответа в этой теме.